Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Архіпов, В. В. - Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс]
Архіпов, В. В. - Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс]
Электронный ресурс
Автор: Архіпов, В. В.
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс]: навч. посібник
Видавництво: Центр учб. л-ри, 2009 г.
ISBN відсутній
Автор: Архіпов, В. В.
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс]: навч. посібник
Видавництво: Центр учб. л-ри, 2009 г.
ISBN відсутній
Электронный ресурс
65.424.1-803.4я73 А87
Архіпов, В. В.
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] : навч. посібник / В. В. Архіпов, В. А. Русавська. – Київ : Центр учб. л-ри, 2009. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM) . – Заголовок з екрану. – На укр. яз. : 60.00.
ББК 65.424.1-803.4я73 А87
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування на підприємствах ресторанного господарства
загальний = Теорія : масового обслуговування
загальний = Страва
загальний = Товари (непродовольчі) : посуд
загальний = Організація : обслуговування
загальний = Меню
загальний = Організація : громадського харчування
324/А Читальний зал для науковців
65.424.1-803.4я73 А87
Архіпов, В. В.
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] : навч. посібник / В. В. Архіпов, В. А. Русавська. – Київ : Центр учб. л-ри, 2009. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM) . – Заголовок з екрану. – На укр. яз. : 60.00.
ББК 65.424.1-803.4я73 А87
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування на підприємствах ресторанного господарства
загальний = Теорія : масового обслуговування
загальний = Страва
загальний = Товари (непродовольчі) : посуд
загальний = Організація : обслуговування
загальний = Меню
загальний = Організація : громадського харчування
324/А Читальний зал для науковців