Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Архіпов, В. В. - Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства [Текст] + [Електронний ресурс]
Архіпов, В. В. - Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства [Текст] + [Електронний ресурс]
Книга
Автор: Архіпов, В. В.
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства [Текст] + [Електронний ресурс]: навч. посібник
Видавництво: Центр учб. л-ри, 2009 г.
ISBN відсутній
Автор: Архіпов, В. В.
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства [Текст] + [Електронний ресурс]: навч. посібник
Видавництво: Центр учб. л-ри, 2009 г.
ISBN відсутній
Книга
65.431.14-803.4я73 А87
Архіпов, В. В.
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства [Текст] + [Електронний ресурс] : навч. посібник / В. В. Архіпов, В. А. Русавська. – Київ : Центр учб. л-ри, 2009. – 342 с. - Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 966-364-867-5 : 63.00.
ББК 65.431.14-803.4я73 А87
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
загальний = Забезпечення : інформаційне
загальний = Товари (непродовольчі) : посуд
загальний = Організація : обслуговування
загальний = Підприємство : ресторан
загальний = Інтер'єр
загальний = Господарство : ресторанне
загальний = Організація : громадського харчування
Житомирська філія
348219 Загальний читальний зал
348220 Загальний читальний зал
348221 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
348222 Навч. абонемент
348223 Навч. абонемент
348224 Навч. абонемент
348225 Навч. абонемент
357863 Навч. абонемент
65.431.14-803.4я73 А87
Архіпов, В. В.
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства [Текст] + [Електронний ресурс] : навч. посібник / В. В. Архіпов, В. А. Русавська. – Київ : Центр учб. л-ри, 2009. – 342 с. - Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 966-364-867-5 : 63.00.
ББК 65.431.14-803.4я73 А87
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
загальний = Забезпечення : інформаційне
загальний = Товари (непродовольчі) : посуд
загальний = Організація : обслуговування
загальний = Підприємство : ресторан
загальний = Інтер'єр
загальний = Господарство : ресторанне
загальний = Організація : громадського харчування
Житомирська філія
348219 Загальний читальний зал
348220 Загальний читальний зал
348221 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
348222 Навч. абонемент
348223 Навч. абонемент
348224 Навч. абонемент
348225 Навч. абонемент
357863 Навч. абонемент