Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Оболкіна, В. - Свіжий підхід до створення нових технологій одержання комбінованих кондитерських виробів [Текст]
Оболкіна, В. - Свіжий підхід до створення нових технологій одержання комбінованих кондитерських виробів [Текст]
Статья
Автор: Оболкіна, В.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Свіжий підхід до створення нових технологій одержання комбінованих кондитерських виробів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Оболкіна, В.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Свіжий підхід до створення нових технологій одержання комбінованих кондитерських виробів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Оболкіна, В.
Свіжий підхід до створення нових технологій одержання комбінованих кондитерських виробів [Текст] / В. Оболкіна // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : Журнал. – 2009. – N5. – С.36-37.
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
Оболкіна, В.
Свіжий підхід до створення нових технологій одержання комбінованих кондитерських виробів [Текст] / В. Оболкіна // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : Журнал. – 2009. – N5. – С.36-37.
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні