Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Шаробайко, В. И. - Биохимия продуктов холодильного консервирования
Шаробайко, В. И. - Биохимия продуктов холодильного консервирования
Книга
Автор: Шаробайко, В. И.
Биохимия продуктов холодильного консервирования
Серия: Учебники для вузов)
Видавництво: Агропромиздат, 1991 г.
ISBN 5-10-001666-3
Автор: Шаробайко, В. И.
Биохимия продуктов холодильного консервирования
Серия: Учебники для вузов)
Видавництво: Агропромиздат, 1991 г.
ISBN 5-10-001666-3
Книга
36.96 Ш26
Шаробайко, В. И.
Биохимия продуктов холодильного консервирования / В. И. Шаробайко. – Москва : Агропромиздат, 1991. – 256 с. – (Учебники для вузов)) . – На рус. яз. – ISBN 5-10-001666-3.
ББК 36.96 Ш26
Дисципліни = Цикл природничо-наукової підготовки : Базова частина : Біохімія
загальний = Виробництво : консервне
Навч. абонемент
281322 Навч. абонемент
36.96 Ш26
Шаробайко, В. И.
Биохимия продуктов холодильного консервирования / В. И. Шаробайко. – Москва : Агропромиздат, 1991. – 256 с. – (Учебники для вузов)) . – На рус. яз. – ISBN 5-10-001666-3.
ББК 36.96 Ш26
Дисципліни = Цикл природничо-наукової підготовки : Базова частина : Біохімія
загальний = Виробництво : консервне
Навч. абонемент
281322 Навч. абонемент