Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Бірта, Г. О. - Оцінка м'ясної продуктивності, якості туш, м'яса і підшкірного жиру свиней [Електронний ресурс]
Бірта, Г. О. - Оцінка м'ясної продуктивності, якості туш, м'яса і підшкірного жиру свиней [Електронний ресурс]
Книга
Автор: Бірта, Г. О.
Оцінка м'ясної продуктивності, якості туш, м'яса і підшкірного жиру свиней [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
2009 г.
ISBN відсутній
Автор: Бірта, Г. О.
Оцінка м'ясної продуктивності, якості туш, м'яса і підшкірного жиру свиней [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
2009 г.
ISBN відсутній
Книга
Бірта, Г. О.
Оцінка м'ясної продуктивності, якості туш, м'яса і підшкірного жиру свиней [Електронний ресурс] : метод. рекомендації / Г. О. Бірта. – 2009. – На укр. яз.
загальний = Оцінка
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Вирощування : свиней
загальний = Продукція : сільськогосподарська
Бірта, Г. О.
Оцінка м'ясної продуктивності, якості туш, м'яса і підшкірного жиру свиней [Електронний ресурс] : метод. рекомендації / Г. О. Бірта. – 2009. – На укр. яз.
загальний = Оцінка
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Вирощування : свиней
загальний = Продукція : сільськогосподарська