Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Бірта, Г. О. - Методичні рекомендації по використанню лабораторних методів для визначення якості туш сільськогос...
Бірта, Г. О. - Методичні рекомендації по використанню лабораторних методів для визначення якості туш сільськогос...
Книга
Автор: Бірта, Г. О.
Методичні рекомендації по використанню лабораторних методів для визначення якості туш сільськогос...
Видавництво: РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN 978-966-184-053-8
Автор: Бірта, Г. О.
Методичні рекомендації по використанню лабораторних методів для визначення якості туш сільськогос...
Видавництво: РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN 978-966-184-053-8
Книга
65.421.51 Б64
Бірта, Г. О.
Методичні рекомендації по використанню лабораторних методів для визначення якості туш сільськогосподарських тварин [Текст] + [Електронний ресурс] / Г. О. Бірта. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. – 24 с. – На укр. яз. – ISBN 978-966-184-053-8 : 2.60 грн.
ББК 65.421.51 Б64
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Товарознавство : продовольчих товарів
загальний = Дослідження : якості
350344 Наук. абонемент
350345 Наук. абонемент
350341 ЧЗ1
350342 ЧЗ1
350343 ЧЗ3
65.421.51 Б64
Бірта, Г. О.
Методичні рекомендації по використанню лабораторних методів для визначення якості туш сільськогосподарських тварин [Текст] + [Електронний ресурс] / Г. О. Бірта. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. – 24 с. – На укр. яз. – ISBN 978-966-184-053-8 : 2.60 грн.
ББК 65.421.51 Б64
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Товарознавство : продовольчих товарів
загальний = Дослідження : якості
350344 Наук. абонемент
350345 Наук. абонемент
350341 ЧЗ1
350342 ЧЗ1
350343 ЧЗ3