Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Бірта, Г. О. - Методичні рекомендації по використанню лабораторних методів для визначення якості туш сільськогос...
Бірта, Г. О. - Методичні рекомендації по використанню лабораторних методів для визначення якості туш сільськогос...
Книга
Автор: Бірта, Г. О.
Методичні рекомендації по використанню лабораторних методів для визначення якості туш сільськогос...
Видавництво: РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN 978-966-184-053-8
Автор: Бірта, Г. О.
Методичні рекомендації по використанню лабораторних методів для визначення якості туш сільськогос...
Видавництво: РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN 978-966-184-053-8
Книга
65.421.51 Б64
Бірта, Г. О.
Методичні рекомендації по використанню лабораторних методів для визначення якості туш сільськогосподарських тварин [Текст] + [Електронний ресурс] / Г. О. Бірта. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. – 24 с. – На укр. яз. – ISBN 978-966-184-053-8 : 2.60 грн.
ББК 65.421.51 Б64
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Товарознавство : продовольчих товарів
загальний = Дослідження : якості
350341 Загальний читальний зал
350342 Загальний читальний зал
350344 Наук. абонемент
350345 Наук. абонемент
350343 Читальний зал для науковців
65.421.51 Б64
Бірта, Г. О.
Методичні рекомендації по використанню лабораторних методів для визначення якості туш сільськогосподарських тварин [Текст] + [Електронний ресурс] / Г. О. Бірта. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. – 24 с. – На укр. яз. – ISBN 978-966-184-053-8 : 2.60 грн.
ББК 65.421.51 Б64
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Товарознавство : продовольчих товарів
загальний = Дослідження : якості
350341 Загальний читальний зал
350342 Загальний читальний зал
350344 Наук. абонемент
350345 Наук. абонемент
350343 Читальний зал для науковців