Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Лебеденко, Т. Є. - Розробка технології пшеничного хліба з використанням хмельових дріжджів [Текст]
Лебеденко, Т. Є. - Розробка технології пшеничного хліба з використанням хмельових дріжджів [Текст]
Статья
Автор: Лебеденко, Т. Є.
Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. Розробка технології пшеничного хліба з використанням хмельових дріжджів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Лебеденко, Т. Є.
Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. Розробка технології пшеничного хліба з використанням хмельових дріжджів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Лебеденко, Т. Є.
Розробка технології пшеничного хліба з використанням хмельових дріжджів [Текст] / Т. Є. Лебеденко, Т. П. Новічкова, Д. М. Донськой // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – 2007. – Вип. 30. Т. 2. – С.187-192. – На укр. яз.
загальний = Використання
загальний = Продукти (харчування) : дріжджі
загальний = Рослина : хміль
загальний = Виробництво : хлібопекарне
загальний = Сировина : нетрадиційна
Лебеденко, Т. Є.
Розробка технології пшеничного хліба з використанням хмельових дріжджів [Текст] / Т. Є. Лебеденко, Т. П. Новічкова, Д. М. Донськой // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – 2007. – Вип. 30. Т. 2. – С.187-192. – На укр. яз.
загальний = Використання
загальний = Продукти (харчування) : дріжджі
загальний = Рослина : хміль
загальний = Виробництво : хлібопекарне
загальний = Сировина : нетрадиційна