лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Бірта, Г. О. - Методичні рекомендації по зниженню втрат м'ясної продукції при транспортуванні і передзабійному у...

Бірта, Г. О. - Методичні рекомендації по зниженню втрат м'ясної продукції при транспортуванні і передзабійному у...

Методичні рекомендації по зниженню втрат м'ясної продукції при транспортуванні і передзабійному у...
Доступно
 5 з 5
Книга
Автор: Бірта, Г. О.
Методичні рекомендації по зниженню втрат м'ясної продукції при транспортуванні і передзабійному у...
Видавництво: РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN 978-966-184-043-9

повний текст

Заказать Заказать

На полку На полку


Книга
46.5 Б64

Бірта, Г. О.
Методичні рекомендації по зниженню втрат м'ясної продукції при транспортуванні і передзабійному утриманні свиней [Текст] + [Електронний ресурс] / Г. О. Бірта. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. – 13 с. – На укр. яз. – ISBN 978-966-184-043-9 : 1.36 грн.

ББК 46.5 Б64

загальний = Транспортування
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Вирощування : свиней
загальний = Нормування : втрат

350361 Загальний читальний зал
350362 Загальний читальний зал
350364 Наук. абонемент
350365 Наук. абонемент
350363 Читальний зал для науковців



© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.173)