Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Бірта, Г. О. - Методичні рекомендації по зниженню втрат м'ясної продукції при транспортуванні і передзабійному у...
Бірта, Г. О. - Методичні рекомендації по зниженню втрат м'ясної продукції при транспортуванні і передзабійному у...
Книга
Автор: Бірта, Г. О.
Методичні рекомендації по зниженню втрат м'ясної продукції при транспортуванні і передзабійному у...
Видавництво: РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN 978-966-184-043-9
Автор: Бірта, Г. О.
Методичні рекомендації по зниженню втрат м'ясної продукції при транспортуванні і передзабійному у...
Видавництво: РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN 978-966-184-043-9
Книга
46.5 Б64
Бірта, Г. О.
Методичні рекомендації по зниженню втрат м'ясної продукції при транспортуванні і передзабійному утриманні свиней [Текст] + [Електронний ресурс] / Г. О. Бірта. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. – 13 с. – На укр. яз. – ISBN 978-966-184-043-9 : 1.36 грн.
ББК 46.5 Б64
загальний = Транспортування
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Вирощування : свиней
загальний = Нормування : втрат
350361 Загальний читальний зал
350362 Загальний читальний зал
350364 Наук. абонемент
350365 Наук. абонемент
350363 Читальний зал для науковців
46.5 Б64
Бірта, Г. О.
Методичні рекомендації по зниженню втрат м'ясної продукції при транспортуванні і передзабійному утриманні свиней [Текст] + [Електронний ресурс] / Г. О. Бірта. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. – 13 с. – На укр. яз. – ISBN 978-966-184-043-9 : 1.36 грн.
ББК 46.5 Б64
загальний = Транспортування
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Вирощування : свиней
загальний = Нормування : втрат
350361 Загальний читальний зал
350362 Загальний читальний зал
350364 Наук. абонемент
350365 Наук. абонемент
350363 Читальний зал для науковців