Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Методи визначення фальсифікації товарів [Текст]
Методи визначення фальсифікації товарів [Текст]
Книга
Автор:
Методи визначення фальсифікації товарів [Текст]: лабораторний практикум : навч. посібник
Видавництво: Професіонал, 2009 г.
ISBN відсутній
Автор:
Методи визначення фальсифікації товарів [Текст]: лабораторний практикум : навч. посібник
Видавництво: Професіонал, 2009 г.
ISBN відсутній
Книга
65.421.51я73 М54
Методи визначення фальсифікації товарів [Текст] : лабораторний практикум : навч. посібник / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, С. О. Дубініна, І. Ф. Овчиннікова. – Київ : Професіонал, 2009. – 336 с. – На укр. яз. – ISBN 966-370-124-0 : 55.80.
ББК 65.421.51я73 М54
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Методи дослідження якості товарів
загальний = Овочі
загальний = Плоди
загальний = Продукти (харчування) : молоко
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Продукти (харчування) : смакові (прянощі, приправи)
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські
загальний = Продукти (харчування) : яйце
загальний = Товарознавство : непродовольчих товарів
загальний = Продукти (харчування) : риба
загальний = Продукти (харчування) : рибні
загальний = Продукти (харчування) : жири
загальний = Продукти (харчування) : мед
загальний = Фальсифікація : товарів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Експертиза товарів (Експертиза продовольчих товарів)
352281 Загальний читальний зал
352282 Загальний читальний зал
352283 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
350328 Навч. абонемент
352284 Навч. абонемент
352285 Навч. абонемент
358051 Навч. абонемент
65.421.51я73 М54
Методи визначення фальсифікації товарів [Текст] : лабораторний практикум : навч. посібник / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, С. О. Дубініна, І. Ф. Овчиннікова. – Київ : Професіонал, 2009. – 336 с. – На укр. яз. – ISBN 966-370-124-0 : 55.80.
ББК 65.421.51я73 М54
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Методи дослідження якості товарів
загальний = Овочі
загальний = Плоди
загальний = Продукти (харчування) : молоко
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Продукти (харчування) : смакові (прянощі, приправи)
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські
загальний = Продукти (харчування) : яйце
загальний = Товарознавство : непродовольчих товарів
загальний = Продукти (харчування) : риба
загальний = Продукти (харчування) : рибні
загальний = Продукти (харчування) : жири
загальний = Продукти (харчування) : мед
загальний = Фальсифікація : товарів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Експертиза товарів (Експертиза продовольчих товарів)
352281 Загальний читальний зал
352282 Загальний читальний зал
352283 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
350328 Навч. абонемент
352284 Навч. абонемент
352285 Навч. абонемент
358051 Навч. абонемент