Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Рогова, А. Л. - Організація виробництва і обслуговування у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс]
Рогова, А. Л. - Організація виробництва і обслуговування у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс]
Книга
Автор: Рогова, А. Л.
Організація виробництва і обслуговування у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс]: Навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
2009 г.
ISBN відсутній
Автор: Рогова, А. Л.
Організація виробництва і обслуговування у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс]: Навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
2009 г.
ISBN відсутній
Книга
Рогова, А. Л.
Організація виробництва і обслуговування у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] : Навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу / А. Л. Рогова, В. Д. Карпенко, І. П. Прокопенко. – 2009. – На укр. яз.
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування на підприємствах ресторанного господарства
загальний = Організація : виробництва
загальний = Підприємство : ресторан
загальний = Система : кредитно-модульна
загальний = Господарство : ресторанне
Рогова, А. Л.
Організація виробництва і обслуговування у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] : Навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу / А. Л. Рогова, В. Д. Карпенко, І. П. Прокопенко. – 2009. – На укр. яз.
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування на підприємствах ресторанного господарства
загальний = Організація : виробництва
загальний = Підприємство : ресторан
загальний = Система : кредитно-модульна
загальний = Господарство : ресторанне