лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки

Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки

Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки
Доступно
 4 з 4
Выпуск
Автор:
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер. Технічні науки. Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки N1
2008 г.
ISBN відсутній

Заказать Заказать

На полку На полку


Периодическое издание

Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер. Технічні науки. – Полтава : РВВ ПУСКУ . – З 2010 р. назва: Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Сер. Технічні науки. – На укр. яз.
Выпуск

Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. – 2008. – N1.



Загальний читальний зал
Читальний зал для науковців


Прив'язано до:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер. Технічні науки
Немає прим.
Периодическое издание

Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер. Технічні науки
РВВ ПУСКУ, б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Спосіб визначення міцності печива [Текст]
Немає прим.
Статья

Спосіб визначення міцності печива [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Розробка технології безхромового формування лимарно-сідельної шкіри [Текст]
Немає прим.
Статья
Данилкович, А. Г.
Розробка технології безхромового формування лимарно-сідельної шкіри [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дугові ртутні лампи високого тиску з пальників різних виробників на ринку України [Текст]
Немає прим.
Статья
Семенов, А. О.
Дугові ртутні лампи високого тиску з пальників різних виробників на ринку України [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Вплив зв'язаних станів електронів у полі двох домішкових атомів у двовимірних електронних система...
Немає прим.
Статья
Єрмолаєв, О. М.
Вплив зв'язаних станів електронів у полі двох домішкових атомів у двовимірних електронних система...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Килимові вироби машинного виробництва, їх місце і роль в оздобленні інтер'єру [Текст]
Немає прим.
Статья
Пушкар, Г. О.
Килимові вироби машинного виробництва, їх місце і роль в оздобленні інтер'єру [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження модифікації епоксидних полімерів блок-сополімерами олігобутадієну та акрилонітрилу [Т...
Немає прим.
Статья
Пиріков, О. В.
Дослідження модифікації епоксидних полімерів блок-сополімерами олігобутадієну та акрилонітрилу [Т...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Порівняльна характеристика стійкості забарвлень до мокрих обробок на пофарбованих екстрактами кор...
Немає прим.
Статья
Семак, Б. Б.
Порівняльна характеристика стійкості забарвлень до мокрих обробок на пофарбованих екстрактами кор...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Розробка нових видів желе з використанням функціональних пастоподібних напівфабрикатів добавок із...
Немає прим.
Статья
Дібрівська, Н. В.
Розробка нових видів желе з використанням функціональних пастоподібних напівфабрикатів добавок із...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Розробка нової  емульсійної  продукції на основі рослинної сировини [Текст]
Немає прим.
Статья
Чоні, І. В.
Розробка нової емульсійної продукції на основі рослинної сировини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Підвищення харчової цінності  пісочного напівфабрикату за рахунок кедрового борошна [Текст]
Немає прим.
Статья
Рогова, А. Л.
Підвищення харчової цінності пісочного напівфабрикату за рахунок кедрового борошна [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження екстрактів з плодів волоського горіху Сумського та Полтавського регіонів  [Текст]
Немає прим.
Статья
Тюрікова, І. С.
Дослідження екстрактів з плодів волоського горіху Сумського та Полтавського регіонів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Конкурентоспроможність господарсько-ботанічних сортів редису різних груп стиглості [Текст]
Немає прим.
Статья
Колтунов, В. А.
Конкурентоспроможність господарсько-ботанічних сортів редису різних груп стиглості [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження показників якості паперових серветок для сервірування столу різних виробників [Текст]
Немає прим.
Статья
Калашник, О. В.
Дослідження показників якості паперових серветок для сервірування столу різних виробників [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Споживчі характеристики освітлювальних приладів [Текст]
Немає прим.
Статья
Ткаченко, В. І.
Споживчі характеристики освітлювальних приладів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Аналіз переваг і недоліків світлодіодних джерел світла [Текст]
Немає прим.
Статья
Кожушко, Г. М.
Аналіз переваг і недоліків світлодіодних джерел світла [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технологія  та установки фінішного знезараження питної води  ультрафіолетовим випромінюванням [Те...
Немає прим.
Статья
Кожушко, Г. М.
Технологія та установки фінішного знезараження питної води ультрафіолетовим випромінюванням [Те...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Фазовые переходы  и стеклование в фруктовых начинках [Текст]
Немає прим.
Статья

Фазовые переходы и стеклование в фруктовых начинках [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Вивчення хімічного складу  нової борщової заправки [Текст]
Немає прим.
Статья
Карбівнича, Т. В.
Вивчення хімічного складу нової борщової заправки [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Використання відходів журавлини у виробництві харчових продуктів [Текст]
Немає прим.
Статья
Хомич, Г. П.
Використання відходів журавлини у виробництві харчових продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Розробка технології м'ясних  січених виробів з використанням кісткової пасти [Текст]
Немає прим.
Статья
Олійник, Н. В.
Розробка технології м'ясних січених виробів з використанням кісткової пасти [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Розробка нового асортименту  великошматкових  напівфабрикатів з свинини [Текст]
Немає прим.
Статья

Розробка нового асортименту великошматкових напівфабрикатів з свинини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Якість і збереження цукрового печива  з вторинними продуктами харчової промисловості [Текст]
Немає прим.
Статья
Козак, В. М.
Якість і збереження цукрового печива з вторинними продуктами харчової промисловості [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Вплив  електрофізичних  методів обробки та якість  ковбасних виробів [Текст]
Немає прим.
Статья
Рибіцька, Г. С.
Вплив електрофізичних методів обробки та якість ковбасних виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Плоди дикорослих культур-джерело біологічно активних речовин у виробництві  консервованих продукт...
Немає прим.
Статья
Хомич, Г. П.
Плоди дикорослих культур-джерело біологічно активних речовин у виробництві консервованих продукт...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Товарознавча характеристика м'ясної продукції вівчарства [Текст]
Немає прим.
Статья
Бургу, Ю. Г.
Товарознавча характеристика м'ясної продукції вівчарства [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Визначення якості та конкурентоспроможності  сичугових сирів на ринку України [Текст]
Немає прим.
Статья
Назаренко, Л. О.
Визначення якості та конкурентоспроможності сичугових сирів на ринку України [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Оцінювання рівня якості  та конкурентоспроможності  сирокопчених ковбас, що виготовляються  вітчи...
Немає прим.
Статья
Назаренко, Л. О.
Оцінювання рівня якості та конкурентоспроможності сирокопчених ковбас, що виготовляються вітчи...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Способи вдосконалення  товарної інформації на ринку текстилю [Текст]
Немає прим.
Статья
Галик, І. С.
Способи вдосконалення товарної інформації на ринку текстилю [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.84)