Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Мальська, М. П. - Готельний бізнес [Текст] + [Електронний ресурс]
Мальська, М. П. - Готельний бізнес [Текст] + [Електронний ресурс]
Книга
Автор: Мальська, М. П.
Готельний бізнес [Текст] + [Електронний ресурс]: теорія та практика : навч. посібник
Видавництво: Центр учб. л-ри, 2009 г.
ISBN 978-966-364-965-8
Автор: Мальська, М. П.
Готельний бізнес [Текст] + [Електронний ресурс]: теорія та практика : навч. посібник
Видавництво: Центр учб. л-ри, 2009 г.
ISBN 978-966-364-965-8
Книга
65.432я73 М21
Мальська, М. П.
Готельний бізнес [Текст] + [Електронний ресурс] : теорія та практика : навч. посібник / М. П. Мальська, І. Г. Пандяк. – Київ : Центр учб. л-ри, 2009. – 472 с. - Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУСКУ. – На укр. яз. – ISBN 978-966-364-965-8 : 67.50 грн.
ББК 65.432я73 М21
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Організація готельного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Дизайн об'єктів готельно-ресторанного господарства
загальний = Бізнес : готельний
загальний = Підприємство : громадського харчування
загальний = Управління : підприємством
загальний = Підприємство : туристичне
Цикл професійної підготовки : Базовая часть : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Цикл професійної підготовки : Базовая часть : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Навч. абонемент
353304 Навч. абонемент
353305 Навч. абонемент
353301 ЧЗ1
353302 ЧЗ1
353303 ЧЗ1
65.432я73 М21
Мальська, М. П.
Готельний бізнес [Текст] + [Електронний ресурс] : теорія та практика : навч. посібник / М. П. Мальська, І. Г. Пандяк. – Київ : Центр учб. л-ри, 2009. – 472 с. - Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУСКУ. – На укр. яз. – ISBN 978-966-364-965-8 : 67.50 грн.
ББК 65.432я73 М21
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Організація готельного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Дизайн об'єктів готельно-ресторанного господарства
загальний = Бізнес : готельний
загальний = Підприємство : громадського харчування
загальний = Управління : підприємством
загальний = Підприємство : туристичне
Цикл професійної підготовки : Базовая часть : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Цикл професійної підготовки : Базовая часть : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Навч. абонемент
353304 Навч. абонемент
353305 Навч. абонемент
353301 ЧЗ1
353302 ЧЗ1
353303 ЧЗ1