Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Хомич, Г. П. - Плоди дикорослих культур-джерело біологічно активних речовин у виробництві консервованих продукт...
Хомич, Г. П. - Плоди дикорослих культур-джерело біологічно активних речовин у виробництві консервованих продукт...
Статья
Автор: Хомич, Г. П.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. Плоди дикорослих культур-джерело біологічно активних речовин у виробництві консервованих продукт...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Хомич, Г. П.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. Плоди дикорослих культур-джерело біологічно активних речовин у виробництві консервованих продукт...
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Хомич, Г. П.
Плоди дикорослих культур-джерело біологічно активних речовин у виробництві консервованих продуктів [Текст] / Г. П. Хомич, Г. М. Рибак, Н. I. Ткач // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. – 2008. – N1. – С.75-79. – На укр. яз.
загальний = Рослина : дикоростуча
загальний = Промисловість : консервна
загальний = Домішок : біологічно активний
загальний = Виробництво : консервне
Хомич, Г. П.
Плоди дикорослих культур-джерело біологічно активних речовин у виробництві консервованих продуктів [Текст] / Г. П. Хомич, Г. М. Рибак, Н. I. Ткач // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. – 2008. – N1. – С.75-79. – На укр. яз.
загальний = Рослина : дикоростуча
загальний = Промисловість : консервна
загальний = Домішок : біологічно активний
загальний = Виробництво : консервне