лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Рибіцька, Г. С. - Вплив електрофізичних методів обробки та якість ковбасних виробів [Текст]

Рибіцька, Г. С. - Вплив електрофізичних методів обробки та якість ковбасних виробів [Текст]

Вплив  електрофізичних  методів обробки та якість  ковбасних виробів [Текст]
Немає прим.
Статья
Автор: Рибіцька, Г. С.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. Вплив електрофізичних методів обробки та якість ковбасних виробів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній

На полку На полку


Статья

Рибіцька, Г. С.
Вплив електрофізичних методів обробки та якість ковбасних виробів [Текст] / Г. С. Рибіцька, В. М. Оберемок, Л. П. Холодний // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. – 2008. – N1. – С.79-85. – На укр. яз.


Загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
Загальний = Промисловість : м'ясна
Загальний = Експертиза : ковбас та копченостей


Прив'язано до:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки
Немає прим.
Выпуск

Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки N1
2008 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.89)