Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Рибіцька, Г. С. - Вплив електрофізичних методів обробки та якість ковбасних виробів [Текст]
Рибіцька, Г. С. - Вплив електрофізичних методів обробки та якість ковбасних виробів [Текст]
Статья
Автор: Рибіцька, Г. С.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. Вплив електрофізичних методів обробки та якість ковбасних виробів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Рибіцька, Г. С.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. Вплив електрофізичних методів обробки та якість ковбасних виробів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Рибіцька, Г. С.
Вплив електрофізичних методів обробки та якість ковбасних виробів [Текст] / Г. С. Рибіцька, В. М. Оберемок, Л. П. Холодний // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. – 2008. – N1. – С.79-85. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Експертиза : ковбас та копченостей
загальний = Промисловість : м'ясна
Рибіцька, Г. С.
Вплив електрофізичних методів обробки та якість ковбасних виробів [Текст] / Г. С. Рибіцька, В. М. Оберемок, Л. П. Холодний // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. – 2008. – N1. – С.79-85. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Експертиза : ковбас та копченостей
загальний = Промисловість : м'ясна