Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Козак, В. М. - Якість і збереження цукрового печива з вторинними продуктами харчової промисловості [Текст]
Козак, В. М. - Якість і збереження цукрового печива з вторинними продуктами харчової промисловості [Текст]
Статья
Автор: Козак, В. М.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. Якість і збереження цукрового печива з вторинними продуктами харчової промисловості [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Козак, В. М.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. Якість і збереження цукрового печива з вторинними продуктами харчової промисловості [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Козак, В. М.
Якість і збереження цукрового печива з вторинними продуктами харчової промисловості [Текст] / В. М. Козак, А. Б. Бородай // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. – 2008. – N1. – С.85-88. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські
загальний = Виробництво : кондитерське
Козак, В. М.
Якість і збереження цукрового печива з вторинними продуктами харчової промисловості [Текст] / В. М. Козак, А. Б. Бородай // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. – 2008. – N1. – С.85-88. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські
загальний = Виробництво : кондитерське