Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Хомич, Г. П. - Використання відходів журавлини у виробництві харчових продуктів [Текст]
Хомич, Г. П. - Використання відходів журавлини у виробництві харчових продуктів [Текст]
Статья
Автор: Хомич, Г. П.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. Використання відходів журавлини у виробництві харчових продуктів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Хомич, Г. П.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. Використання відходів журавлини у виробництві харчових продуктів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Хомич, Г. П.
Використання відходів журавлини у виробництві харчових продуктів [Текст] / Г. П. Хомич, Л. М. Юрчішина // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. – 2008. – N1. – С.116-119. – На укр. яз.
загальний = Ягода : журавлина
загальний = Промисловість : харчова
Хомич, Г. П.
Використання відходів журавлини у виробництві харчових продуктів [Текст] / Г. П. Хомич, Л. М. Юрчішина // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. – 2008. – N1. – С.116-119. – На укр. яз.
загальний = Ягода : журавлина
загальний = Промисловість : харчова