Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Поліщук, Г. Є. - Технологія морозива [Текст]
Поліщук, Г. Є. - Технологія морозива [Текст]
Книга
Автор: Поліщук, Г. Є.
Технологія морозива [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Інкос, 2008 г.
ISBN 966-8347-53-6
Автор: Поліщук, Г. Є.
Технологія морозива [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Інкос, 2008 г.
ISBN 966-8347-53-6
Книга
36.95я73 П50
Поліщук, Г. Є.
Технологія морозива [Текст] : навч. посібник / Г. Є. Поліщук, І. С. Гудз. – Київ : Інкос, 2008. – 220 с. + Електрон. Зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 966-8347-53-6 : 31.50 грн.
ББК 36.95я73 П50
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Асортимент
загальний = Виробництво : морозива
загальний = Продукти (харчування) : морозиво
347991 Загальний читальний зал
347992 Загальний читальний зал
347993 Загальний читальний зал
347994 Навч. абонемент
347995 Навч. абонемент
356746 Навч. абонемент
365203 Навч. абонемент
36.95я73 П50
Поліщук, Г. Є.
Технологія морозива [Текст] : навч. посібник / Г. Є. Поліщук, І. С. Гудз. – Київ : Інкос, 2008. – 220 с. + Електрон. Зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 966-8347-53-6 : 31.50 грн.
ББК 36.95я73 П50
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Асортимент
загальний = Виробництво : морозива
загальний = Продукти (харчування) : морозиво
347991 Загальний читальний зал
347992 Загальний читальний зал
347993 Загальний читальний зал
347994 Навч. абонемент
347995 Навч. абонемент
356746 Навч. абонемент
365203 Навч. абонемент