Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Дмитровська, Г. П. - Вершкові сири. Концепції використання натуральних вершків [Текст] + [Електронний ресурс]
Дмитровська, Г. П. - Вершкові сири. Концепції використання натуральних вершків [Текст] + [Електронний ресурс]
Статья
Автор: Дмитровська, Г. П.
Молочное дело. Вершкові сири. Концепції використання натуральних вершків [Текст] + [Електронний ресурс]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Дмитровська, Г. П.
Молочное дело. Вершкові сири. Концепції використання натуральних вершків [Текст] + [Електронний ресурс]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Дмитровська, Г. П.
Вершкові сири. Концепції використання натуральних вершків [Текст] + [Електронний ресурс] / Г. П. Дмитровська // Молочное дело. – 2009. – N12. – С.8-10. - Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУСКУ. – На укр. яз.
загальний = Економіка України
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Виробництво : молока та молочних продуктів
загальний = Продукти (харчування) : сир
Дмитровська, Г. П.
Вершкові сири. Концепції використання натуральних вершків [Текст] + [Електронний ресурс] / Г. П. Дмитровська // Молочное дело. – 2009. – N12. – С.8-10. - Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУСКУ. – На укр. яз.
загальний = Економіка України
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Виробництво : молока та молочних продуктів
загальний = Продукти (харчування) : сир