Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Технологія галузі. Технологія продукції харчування
Технологія галузі. Технологія продукції харчування
Электронный ресурс
Автор:
Технологія галузі. Технологія продукції харчування: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
Видавництво: РВВ ПУСКУ, б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Технологія галузі. Технологія продукції харчування: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
Видавництво: РВВ ПУСКУ, б.г.
ISBN відсутній
Электронный ресурс
36.992я73 Т38
Технологія галузі. Технологія продукції харчування [Электронный ресурс] : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу / Т. В. Капліна, О. I. Положишнікова, О. В. Місюна, Л. I. Кущ, Л. О. Положишнікова. – Електрон. дані. – Полтава : РВВ ПУСКУ. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM) . – Назва з екрану. – На укр. яз. : 52.67 грн.
ББК 36.992я73 Т38
загальний = Страва : з овочів
загальний = Страва : з грибів
загальний = Страва : з птиці
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Страва : борошняна
586/А ЧЗ3
36.992я73 Т38
Технологія галузі. Технологія продукції харчування [Электронный ресурс] : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу / Т. В. Капліна, О. I. Положишнікова, О. В. Місюна, Л. I. Кущ, Л. О. Положишнікова. – Електрон. дані. – Полтава : РВВ ПУСКУ. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM) . – Назва з екрану. – На укр. яз. : 52.67 грн.
ББК 36.992я73 Т38
загальний = Страва : з овочів
загальний = Страва : з грибів
загальний = Страва : з птиці
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Страва : борошняна
586/А ЧЗ3