Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Цікаві виявляються закономірності впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості ті...
Цікаві виявляються закономірності впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості ті...
Статья
Автор:
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Цікаві виявляються закономірності впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості ті...
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Цікаві виявляються закономірності впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості ті...
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Цікаві виявляються закономірності впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для здобного печива [Текст] + [Електронний ресурс] / В. Оболкіна, Н. Ємельянова, С. Кияниця, [та ін.] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2010. – N1. – С.40-41. - Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУСКУ. – На укр. яз.
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Домішок : харчовий
Цікаві виявляються закономірності впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для здобного печива [Текст] + [Електронний ресурс] / В. Оболкіна, Н. Ємельянова, С. Кияниця, [та ін.] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2010. – N1. – С.40-41. - Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУСКУ. – На укр. яз.
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Домішок : харчовий