Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Основи гігієни та безпеки харчування [Текст]
Основи гігієни та безпеки харчування [Текст]
Книга
Автор:
Основи фізіології, гігієни та безпеки харчування [Текст]. У 2 ч.. Ч. II: Основи гігієни та безпеки харчування [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Університетська книга, 2004 г.
ISBN 966-680-162-0
Автор:
Основи фізіології, гігієни та безпеки харчування [Текст]. У 2 ч.. Ч. II: Основи гігієни та безпеки харчування [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Університетська книга, 2004 г.
ISBN 966-680-162-0
Многотомник
Основи фізіології, гігієни та безпеки харчування [Текст]. У 2 ч. : навч. посібник.
Книга
51.23я73 О-75
Ч. II : Основи гігієни та безпеки харчування [Текст] : навч. посібник / О. М. Царенко, М. I. Машкін, Л. Ф. Павлоцька, [та ін.]. – Суми : Університетська книга, 2004. – 278 с. – На укр. яз. – ISBN 966-680-162-0 : 37.50 грн.
ББК 51.23я73 О-75
загальний = Експертиза : гігієнічна
загальний = Безпека : життєдіяльності
загальний = Домішок : харчовий
334700 Загальний читальний зал
Основи фізіології, гігієни та безпеки харчування [Текст]. У 2 ч. : навч. посібник.
Книга
51.23я73 О-75
Ч. II : Основи гігієни та безпеки харчування [Текст] : навч. посібник / О. М. Царенко, М. I. Машкін, Л. Ф. Павлоцька, [та ін.]. – Суми : Університетська книга, 2004. – 278 с. – На укр. яз. – ISBN 966-680-162-0 : 37.50 грн.
ББК 51.23я73 О-75
загальний = Експертиза : гігієнічна
загальний = Безпека : життєдіяльності
загальний = Домішок : харчовий
334700 Загальний читальний зал