Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Чоні, І. В. - Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції ресторанного господарства
Чоні, І. В. - Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції ресторанного господарства
Электронный ресурс
Автор: Чоні, І. В.
Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції ресторанного господарства: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
Видавництво: РВВ ПУСКУ, 2010 г.
ISBN відсутній
Автор: Чоні, І. В.
Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції ресторанного господарства: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
Видавництво: РВВ ПУСКУ, 2010 г.
ISBN відсутній
Электронный ресурс
65.424.14-823.2я73 Ч-75
Чоні, І. В.
Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції ресторанного господарства [Электронный ресурс] : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу / І. В. Чоні, Г. М. Мазур. – Електрон. дані. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2010. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM) . – Назва з контейнера. – На укр. яз. : 36.28 грн.
ББК 65.424.14-823.2я73 Ч-75
загальний = Стандартизація
загальний = Метрологія
загальний = Контроль
загальний = Управління : якістю
загальний = Якість : продукції
загальний = Господарство : ресторанне
660/А Читальний зал для науковців
65.424.14-823.2я73 Ч-75
Чоні, І. В.
Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції ресторанного господарства [Электронный ресурс] : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу / І. В. Чоні, Г. М. Мазур. – Електрон. дані. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2010. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM) . – Назва з контейнера. – На укр. яз. : 36.28 грн.
ББК 65.424.14-823.2я73 Ч-75
загальний = Стандартизація
загальний = Метрологія
загальний = Контроль
загальний = Управління : якістю
загальний = Якість : продукції
загальний = Господарство : ресторанне
660/А Читальний зал для науковців