Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Механізм впливу пастеризації молока високим тиском на рівновагу білкової системи продукту [Текст]
Механізм впливу пастеризації молока високим тиском на рівновагу білкової системи продукту [Текст]
Книга (аналит. описание)
Автор:
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 20. Механізм впливу пастеризації молока високим тиском на рівновагу білкової системи продукту [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 20. Механізм впливу пастеризації молока високим тиском на рівновагу білкової системи продукту [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
36.81 О-16
Механізм впливу пастеризації молока високим тиском на рівновагу білкової системи продукту [Текст] / В. О. Сукманов, В. Д. Малигіна, Л. В. Молоканова, В. В. Кійко // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 20 : тем. зб. наук. пр. / відповід. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2009. – С.59-65. – На укр. яз.
загальний = Склад : хімічний : протеїни (білки)
загальний = Продукти (харчування) : молоко
загальний = Переробка : молока
загальний = Якість : продукції
загальний = Процес : виробничий
загальний = Мікробіологія
36.81 О-16
Механізм впливу пастеризації молока високим тиском на рівновагу білкової системи продукту [Текст] / В. О. Сукманов, В. Д. Малигіна, Л. В. Молоканова, В. В. Кійко // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 20 : тем. зб. наук. пр. / відповід. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2009. – С.59-65. – На укр. яз.
загальний = Склад : хімічний : протеїни (білки)
загальний = Продукти (харчування) : молоко
загальний = Переробка : молока
загальний = Якість : продукції
загальний = Процес : виробничий
загальний = Мікробіологія