Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Чоні, І. В. - Спосіб одержання соусів на емульсійній основі з борошном рисових круп [Текст]
Чоні, І. В. - Спосіб одержання соусів на емульсійній основі з борошном рисових круп [Текст]
Книга (аналит. описание)
Автор: Чоні, І. В.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 20. Спосіб одержання соусів на емульсійній основі з борошном рисових круп [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Чоні, І. В.
Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 20. Спосіб одержання соусів на емульсійній основі з борошном рисових круп [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
36.81 О-16
Чоні, І. В.
Спосіб одержання соусів на емульсійній основі з борошном рисових круп [Текст] / І. В. Чоні // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 20 : тем. зб. наук. пр. / відповід. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2009. – С.298-304. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : соус
загальний = Речовина : емульсія
загальний = Продукти (харчування) : крупи
загальний = Харчування : раціональне
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Виробництво : харчових продуктів
36.81 О-16
Чоні, І. В.
Спосіб одержання соусів на емульсійній основі з борошном рисових круп [Текст] / І. В. Чоні // Обладнання та технології харчових виробництв [Текст]. Вип. 20 : тем. зб. наук. пр. / відповід. ред. О. О. Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2009. – С.298-304. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : соус
загальний = Речовина : емульсія
загальний = Продукти (харчування) : крупи
загальний = Харчування : раціональне
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Виробництво : харчових продуктів