Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Бакун, Ю. - З перчиком! Особливості обліку приправ у ресторанному господарстві [Текст]
Бакун, Ю. - З перчиком! Особливості обліку приправ у ресторанному господарстві [Текст]
Статья
Автор: Бакун, Ю.
Управленческий учет и бюджетирование. З перчиком! Особливості обліку приправ у ресторанному господарстві [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Бакун, Ю.
Управленческий учет и бюджетирование. З перчиком! Особливості обліку приправ у ресторанному господарстві [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Бакун, Ю.
З перчиком! Особливості обліку приправ у ресторанному господарстві [Текст] / Ю. Бакун, Т. Алієв // Управленческий учет и бюджетирование. – 2010. – N3. – С.22-24. – На укр. яз.
загальний = Облік : господарський
загальний = Облік : бухгалтерський
загальний = Господарство : ресторанне
Бакун, Ю.
З перчиком! Особливості обліку приправ у ресторанному господарстві [Текст] / Ю. Бакун, Т. Алієв // Управленческий учет и бюджетирование. – 2010. – N3. – С.22-24. – На укр. яз.
загальний = Облік : господарський
загальний = Облік : бухгалтерський
загальний = Господарство : ресторанне