Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Власова, Н. О. - Особливості оцінки ефективності інноваційних технологій щодо виробництва нових продуктів харчуван...
Власова, Н. О. - Особливості оцінки ефективності інноваційних технологій щодо виробництва нових продуктів харчуван...
Книга (аналит. описание)
Автор: Власова, Н. О.
Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст]. Вип. 1. Ч. 1. Особливості оцінки ефективності інноваційних технологій щодо виробництва нових продуктів харчуван...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Власова, Н. О.
Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст]. Вип. 1. Ч. 1. Особливості оцінки ефективності інноваційних технологій щодо виробництва нових продуктів харчуван...
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
65.421 Е45
Власова, Н. О.
Особливості оцінки ефективності інноваційних технологій щодо виробництва нових продуктів харчування [Текст] / Н. О. Власова, Г. О. Пестіна // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст]. Вип. 1. Ч. 1 : зб. наук. праць / вiдповiд. ред. О. I. Черевко. – Х. : Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2009. – С. 278-286. – На укр. яз.
загальний = Інновації
загальний = Виробництво : харчових продуктів
65.421 Е45
Власова, Н. О.
Особливості оцінки ефективності інноваційних технологій щодо виробництва нових продуктів харчування [Текст] / Н. О. Власова, Г. О. Пестіна // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст]. Вип. 1. Ч. 1 : зб. наук. праць / вiдповiд. ред. О. I. Черевко. – Х. : Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2009. – С. 278-286. – На укр. яз.
загальний = Інновації
загальний = Виробництво : харчових продуктів