Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Ратушний, А. С. - К вопросу систематизации показателей безопасности кулинарной продукции [Текст]
Ратушний, А. С. - К вопросу систематизации показателей безопасности кулинарной продукции [Текст]
Статья
Автор: Ратушний, А. С.
Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер.... К вопросу систематизации показателей безопасности кулинарной продукции [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Ратушний, А. С.
Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер.... К вопросу систематизации показателей безопасности кулинарной продукции [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Ратушний, А. С.
К вопросу систематизации показателей безопасности кулинарной продукции [Текст] / А. С. Ратушний, В. Г. Топольник // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер. Технічні науки. – 2010. – N1. – С. 163-176. – На укр. яз.
загальний = Безпека : життєдіяльності
загальний = Технологія : приготування їжі
Ратушний, А. С.
К вопросу систематизации показателей безопасности кулинарной продукции [Текст] / А. С. Ратушний, В. Г. Топольник // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер. Технічні науки. – 2010. – N1. – С. 163-176. – На укр. яз.
загальний = Безпека : життєдіяльності
загальний = Технологія : приготування їжі