Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Нечаюк, Л. I. - Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент [Текст] + [Електронний ресурс]
Нечаюк, Л. I. - Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент [Текст] + [Електронний ресурс]
Книга
Автор: Нечаюк, Л. I.
Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент [Текст] + [Електронний ресурс]: навч. посібник
Видавництво: Центр учб. л-ри, 2009 г.
ISBN 978-966-364-933-7
Автор: Нечаюк, Л. I.
Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент [Текст] + [Електронний ресурс]: навч. посібник
Видавництво: Центр учб. л-ри, 2009 г.
ISBN 978-966-364-933-7
Книга
65.432-21я73 Н59
Нечаюк, Л. I.
Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент [Текст] + [Електронний ресурс] : навч. посібник / Л. I. Нечаюк, Н. О. Нечаюк. – 3-тє видання. – Київ : Центр учб. л-ри, 2009. – 344с. - Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-966-364-933-7 : 52.20 грн.
ББК 65.432-21я73 Н59
ББК 65.424.14-21я73
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація готельного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл природничо-наукової та фундаментальної підготовки : Базова частина : Інфраструктура готельного і ресторанного бізнесу
загальний = Планування : стратегічне
загальний = Менеджмент
загальний = Метод : управління
загальний = Господарство : готельне
загальний = Господарство : ресторанне
загальний = Рішення : управлінське
Цикл професійної підготовки : Базова частина : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Цикл професійної підготовки : Базова частина : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Менеджмент закладів ресторанного господарства
350451 Загальний читальний зал
350452 Загальний читальний зал
350453 Навч. абонемент
350454 Навч. абонемент
350455 Навч. абонемент
373939 Навч. абонемент
65.432-21я73 Н59
Нечаюк, Л. I.
Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент [Текст] + [Електронний ресурс] : навч. посібник / Л. I. Нечаюк, Н. О. Нечаюк. – 3-тє видання. – Київ : Центр учб. л-ри, 2009. – 344с. - Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-966-364-933-7 : 52.20 грн.
ББК 65.432-21я73 Н59
ББК 65.424.14-21я73
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація готельного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл природничо-наукової та фундаментальної підготовки : Базова частина : Інфраструктура готельного і ресторанного бізнесу
загальний = Планування : стратегічне
загальний = Менеджмент
загальний = Метод : управління
загальний = Господарство : готельне
загальний = Господарство : ресторанне
загальний = Рішення : управлінське
Цикл професійної підготовки : Базова частина : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Цикл професійної підготовки : Базова частина : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Менеджмент закладів ресторанного господарства
350451 Загальний читальний зал
350452 Загальний читальний зал
350453 Навч. абонемент
350454 Навч. абонемент
350455 Навч. абонемент
373939 Навч. абонемент