Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Бабкіна, І. В. - Удосконалення процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням + [Електр...
Бабкіна, І. В. - Удосконалення процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням + [Електр...
Автореферат/Диссертация
Автор: Бабкіна, І. В.
Удосконалення процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням + [Електр...: автореф. дис. : 05.18.12
Видавництво: ХДАТОХ, 2001 г.
ISBN відсутній
Автор: Бабкіна, І. В.
Удосконалення процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням + [Електр...: автореф. дис. : 05.18.12
Видавництво: ХДАТОХ, 2001 г.
ISBN відсутній
Автореферат
36.81 Б12
Бабкіна, І. В.
Удосконалення процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням + [Електрон. ресурс] : автореф. дис. : 05.18.12 / І. В. Бабкіна. – Х. : ХДАТОХ, 2001. – 19 с. – Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУСКУ. – На укр. яз.
ББК 36.81 Б12
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Процес (технологічний) : електромагнітне випромінювання
бр.7153 Читальний зал для науковців
36.81 Б12
Бабкіна, І. В.
Удосконалення процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням + [Електрон. ресурс] : автореф. дис. : 05.18.12 / І. В. Бабкіна. – Х. : ХДАТОХ, 2001. – 19 с. – Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУСКУ. – На укр. яз.
ББК 36.81 Б12
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Процес (технологічний) : електромагнітне випромінювання
бр.7153 Читальний зал для науковців