Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Методи визначення фальсифікації товарів [Текст] + [Електронний ресурс]
Методи визначення фальсифікації товарів [Текст] + [Електронний ресурс]
Книга
Автор:
Методи визначення фальсифікації товарів [Текст] + [Електронний ресурс]: підручник
Видавництво: Професіонал, 2010 г.
ISBN відсутній
Автор:
Методи визначення фальсифікації товарів [Текст] + [Електронний ресурс]: підручник
Видавництво: Професіонал, 2010 г.
ISBN відсутній
Книга
65.421.51я73 М54
Методи визначення фальсифікації товарів [Текст] + [Електронний ресурс] : підручник / А. А. Дубініна, І. Ф. Овчиннікова, С. О. Дубініна, Т. М. Летута, М. О. Науменко. – Київ : Професіонал, 2010. – 272 с. – Cпосіб доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-966-370-131-8 . – ISBN 978-966-364-582-5 : 41.40 грн.
ББК 65.421.51я73 М54
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Екологія і безпека харчування
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Методи дослідження якості товарів
загальний = Овочі
загальний = Плоди
загальний = Продукти (харчування) : молоко
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Продукти (харчування) : смакові (прянощі, приправи)
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські
загальний = Продукти (харчування) : яйце
загальний = Товарознавство : непродовольчих товарів
загальний = Продукти (харчування) : риба
загальний = Продукти (харчування) : рибні
загальний = Продукти (харчування) : жири
загальний = Продукти (харчування) : мед
загальний = Фальсифікація : товарів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Експертиза товарів (Експертиза продовольчих товарів)
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Методи визначення фальсифікації товарів
353311 Загальний читальний зал
353312 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
353313 Навч. абонемент
353314 Навч. абонемент
353315 Навч. абонемент
358050 Навч. абонемент
365175 Навч. абонемент
366705 Навч. абонемент
376897 Навч. абонемент
384667 Навч. абонемент
65.421.51я73 М54
Методи визначення фальсифікації товарів [Текст] + [Електронний ресурс] : підручник / А. А. Дубініна, І. Ф. Овчиннікова, С. О. Дубініна, Т. М. Летута, М. О. Науменко. – Київ : Професіонал, 2010. – 272 с. – Cпосіб доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-966-370-131-8 . – ISBN 978-966-364-582-5 : 41.40 грн.
ББК 65.421.51я73 М54
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Екологія і безпека харчування
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Методи дослідження якості товарів
загальний = Овочі
загальний = Плоди
загальний = Продукти (харчування) : молоко
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Продукти (харчування) : смакові (прянощі, приправи)
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські
загальний = Продукти (харчування) : яйце
загальний = Товарознавство : непродовольчих товарів
загальний = Продукти (харчування) : риба
загальний = Продукти (харчування) : рибні
загальний = Продукти (харчування) : жири
загальний = Продукти (харчування) : мед
загальний = Фальсифікація : товарів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Експертиза товарів (Експертиза продовольчих товарів)
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Методи визначення фальсифікації товарів
353311 Загальний читальний зал
353312 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
353313 Навч. абонемент
353314 Навч. абонемент
353315 Навч. абонемент
358050 Навч. абонемент
365175 Навч. абонемент
366705 Навч. абонемент
376897 Навч. абонемент
384667 Навч. абонемент