Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Технологии пищевых производств [Текст]
Технологии пищевых производств [Текст]
Книга
Автор:
Технологии пищевых производств [Текст]: учебник
Видавництво: КолосС, 2008 г.
ISBN 978-5-9532-0557-3
Автор:
Технологии пищевых производств [Текст]: учебник
Видавництво: КолосС, 2008 г.
ISBN 978-5-9532-0557-3
Книга
36.81я73 Т38
Технологии пищевых производств [Текст] : учебник / под ред. А. П. Нечаев. – Москва : КолосС, 2008. – 768 с. – На рус. яз. – ISBN 978-5-9532-0557-3 : 395.00 грн.
ББК 36.81я73 Т38
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Процес : виробничий
загальний = Фізіологія : харчування
загальний = Вітаміни
загальний = Мікробіологія
загальний = Стандартизація
загальний = Якість : продукції
загальний = Сировина
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Асортимент
загальний = Продукти (харчування) : хліб
загальний = Продукти (харчування) : хлібобулочні
загальний = Продукти (харчування) : макарони
загальний = Продукти (харчування) : цукор
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Виробництво : продовольчих товарів
загальний = Продукти (харчування) : олія
загальний = Виробництво : пивоварне
загальний = Продукти (харчування) : пиво
загальний = Продукти (харчування) : квас
загальний = Продукти (харчування) : дріжджі
загальний = Виробництво : бродильне
загальний = Промисловість : лікеро-горілчана
загальний = Виробництво : виноробне
загальний = Продукти (харчування) : безалкогольні напої
загальний = Виробництво : безалкогольних напоїв
загальний = Технологія : консервування
загальний = Продукти (харчування) : чай
загальний = Маркування
загальний = Цінність : харчова
загальний = Харчування : раціональне
загальний = Продукти (харчування) : оцет
загальний = Продукти (харчування) : лимонна кислота
загальний = Продукти (харчування) : молочна кислота
загальний = Сертифікація : продукції
355814 Навч. абонемент
355815 Навч. абонемент
36.81я73 Т38
Технологии пищевых производств [Текст] : учебник / под ред. А. П. Нечаев. – Москва : КолосС, 2008. – 768 с. – На рус. яз. – ISBN 978-5-9532-0557-3 : 395.00 грн.
ББК 36.81я73 Т38
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Процес : виробничий
загальний = Фізіологія : харчування
загальний = Вітаміни
загальний = Мікробіологія
загальний = Стандартизація
загальний = Якість : продукції
загальний = Сировина
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Асортимент
загальний = Продукти (харчування) : хліб
загальний = Продукти (харчування) : хлібобулочні
загальний = Продукти (харчування) : макарони
загальний = Продукти (харчування) : цукор
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Виробництво : продовольчих товарів
загальний = Продукти (харчування) : олія
загальний = Виробництво : пивоварне
загальний = Продукти (харчування) : пиво
загальний = Продукти (харчування) : квас
загальний = Продукти (харчування) : дріжджі
загальний = Виробництво : бродильне
загальний = Промисловість : лікеро-горілчана
загальний = Виробництво : виноробне
загальний = Продукти (харчування) : безалкогольні напої
загальний = Виробництво : безалкогольних напоїв
загальний = Технологія : консервування
загальний = Продукти (харчування) : чай
загальний = Маркування
загальний = Цінність : харчова
загальний = Харчування : раціональне
загальний = Продукти (харчування) : оцет
загальний = Продукти (харчування) : лимонна кислота
загальний = Продукти (харчування) : молочна кислота
загальний = Сертифікація : продукції
355814 Навч. абонемент
355815 Навч. абонемент