Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Роглєв, Х. Й. - Основи готельного менеджменту [Текст]
Роглєв, Х. Й. - Основи готельного менеджменту [Текст]
Книга
Автор: Роглєв, Х. Й.
Основи готельного менеджменту [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Кондор, 2009 г.
ISBN 966-8251-74-1
Автор: Роглєв, Х. Й.
Основи готельного менеджменту [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Кондор, 2009 г.
ISBN 966-8251-74-1
Книга
65.432.1-21я73 Р59
Роглєв, Х. Й.
Основи готельного менеджменту [Текст] : навч. посібник / Х. Й. Роглєв. – Київ : Кондор, 2009. – 408 с. – На укр. яз. – ISBN 966-8251-74-1 : 43.20 грн.
ББК 65.432.1-21я73 Р59
загальний = Маркетинг
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація готельного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Маркетинг готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Інформаційні технології в готельному та ресторанному бізнесі
Дисципліни = Цикл фундаментальної, природничо-наукової та загальноекономічної підготовки : Базова частина : PR-технології в готельно-ресторанному бізнесі
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Дизайн об'єктів готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Експертиза якості надання послуг закладами готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Професійна етика та етикет в закладах готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Культура готельно-ресторанної справи
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Комунікативний менеджмент у готельному та ресторанному господарстві
загальний = Послуги : готельні
загальний = Ресурси : матеріальні
загальний = Технологія : інформаційна
загальний = Менеджмент : якості
загальний = Механізм : фінансовий
загальний = Бізнес : готельний
загальний = Структура : організаційна
Цикл професійної підготовки : Базова частина : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Цикл професійної підготовки : Базова частина : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Менеджмент готельно-ресторанного господарства
351196 Навч. абонемент
351197 Навч. абонемент
351198 Навч. абонемент
351199 Навч. абонемент
351200 Навч. абонемент
356587 Навч. абонемент
356588 Навч. абонемент
356589 Навч. абонемент
65.432.1-21я73 Р59
Роглєв, Х. Й.
Основи готельного менеджменту [Текст] : навч. посібник / Х. Й. Роглєв. – Київ : Кондор, 2009. – 408 с. – На укр. яз. – ISBN 966-8251-74-1 : 43.20 грн.
ББК 65.432.1-21я73 Р59
загальний = Маркетинг
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація готельного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Маркетинг готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Інформаційні технології в готельному та ресторанному бізнесі
Дисципліни = Цикл фундаментальної, природничо-наукової та загальноекономічної підготовки : Базова частина : PR-технології в готельно-ресторанному бізнесі
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Дизайн об'єктів готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Експертиза якості надання послуг закладами готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Професійна етика та етикет в закладах готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Культура готельно-ресторанної справи
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Комунікативний менеджмент у готельному та ресторанному господарстві
загальний = Послуги : готельні
загальний = Ресурси : матеріальні
загальний = Технологія : інформаційна
загальний = Менеджмент : якості
загальний = Механізм : фінансовий
загальний = Бізнес : готельний
загальний = Структура : організаційна
Цикл професійної підготовки : Базова частина : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Цикл професійної підготовки : Базова частина : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Менеджмент готельно-ресторанного господарства
351196 Навч. абонемент
351197 Навч. абонемент
351198 Навч. абонемент
351199 Навч. абонемент
351200 Навч. абонемент
356587 Навч. абонемент
356588 Навч. абонемент
356589 Навч. абонемент