Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Баль-Прилипко, Л. В. - Сучасні способи інтенсифікації посолу м'ясної сировини [Текст] + [Електронний ресурс]
Баль-Прилипко, Л. В. - Сучасні способи інтенсифікації посолу м'ясної сировини [Текст] + [Електронний ресурс]
Статья
Автор: Баль-Прилипко, Л. В.
Мясное дело. Сучасні способи інтенсифікації посолу м'ясної сировини [Текст] + [Електронний ресурс]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Баль-Прилипко, Л. В.
Мясное дело. Сучасні способи інтенсифікації посолу м'ясної сировини [Текст] + [Електронний ресурс]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Баль-Прилипко, Л. В.
Сучасні способи інтенсифікації посолу м'ясної сировини [Текст] + [Електронний ресурс] / Л. В. Баль-Прилипко, М. Ф. Перехейда // Мясное дело. – 2011. – N3. – С.12─13. – Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
загальний = Сировина : тваринного походження
загальний = Процес (технологічний) : соління
Баль-Прилипко, Л. В.
Сучасні способи інтенсифікації посолу м'ясної сировини [Текст] + [Електронний ресурс] / Л. В. Баль-Прилипко, М. Ф. Перехейда // Мясное дело. – 2011. – N3. – С.12─13. – Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
загальний = Сировина : тваринного походження
загальний = Процес (технологічний) : соління