Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Загальні технології харчових виробництв [Текст]
Загальні технології харчових виробництв [Текст]
Книга
Автор:
Загальні технології харчових виробництв [Текст]: підручник
Видавництво: Університет "Україна", 2010 г.
ISBN 978-966-388-318-2
Автор:
Загальні технології харчових виробництв [Текст]: підручник
Видавництво: Університет "Україна", 2010 г.
ISBN 978-966-388-318-2
Книга
36.81я73 З-14
Загальні технології харчових виробництв [Текст] : підручник / за ред. М. М. Калакура, Л. Ф. Романенко. – Київ : Університет "Україна", 2010. – 814 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-966-388-318-2 : 226.80 грн.
ББК 36.81я73 З-14
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Загальна технологія харчових виробництв
загальний = Спеціальне рослиництво : Рільництво : Зернові і зернобобові культури
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Актуальні проблеми технології галузі
загальний = Продукти (харчування) : молочні
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Продукти (харчування) : макарони
загальний = Продукти (харчування) : крупи
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Продукти (харчування) : хлібобулочні
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Продукти (харчування) : соки
загальний = Екологія : харчування
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Продукти (харчування) : соя
загальний = Продукти (харчування) : вода
загальний = Харчування : лікувальне : дієтичне
загальний = Виробництво : цукрове
загальний = Виробництво : пивоварне
загальний = Виробництво : спиртове
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Домішок : біологічно активний
загальний = Виробництво : виноробне
загальний = Виробництво : безалкогольних напоїв
загальний = Досвід : передовий
загальний = Виробництво : жирів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологія оздоровчих харчових продуктів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Загальні технології харчових виробництв
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базова частина : Харчові технології
Житомирська філія
358871 Загальний читальний зал
358872 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
358873 Навч. абонемент
358874 Навч. абонемент
358875 Навч. абонемент
Харківська філія
Черкаська філія
36.81я73 З-14
Загальні технології харчових виробництв [Текст] : підручник / за ред. М. М. Калакура, Л. Ф. Романенко. – Київ : Університет "Україна", 2010. – 814 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-966-388-318-2 : 226.80 грн.
ББК 36.81я73 З-14
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Загальна технологія харчових виробництв
загальний = Спеціальне рослиництво : Рільництво : Зернові і зернобобові культури
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Актуальні проблеми технології галузі
загальний = Продукти (харчування) : молочні
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Продукти (харчування) : макарони
загальний = Продукти (харчування) : крупи
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Продукти (харчування) : хлібобулочні
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Продукти (харчування) : соки
загальний = Екологія : харчування
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Продукти (харчування) : соя
загальний = Продукти (харчування) : вода
загальний = Харчування : лікувальне : дієтичне
загальний = Виробництво : цукрове
загальний = Виробництво : пивоварне
загальний = Виробництво : спиртове
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Домішок : біологічно активний
загальний = Виробництво : виноробне
загальний = Виробництво : безалкогольних напоїв
загальний = Досвід : передовий
загальний = Виробництво : жирів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологія оздоровчих харчових продуктів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Загальні технології харчових виробництв
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базова частина : Харчові технології
Житомирська філія
358871 Загальний читальний зал
358872 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
358873 Навч. абонемент
358874 Навч. абонемент
358875 Навч. абонемент
Харківська філія
Черкаська філія