лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Загальні технології харчових виробництв [Текст]

Загальні технології харчових виробництв [Текст]

Загальні технології харчових виробництв [Текст]
Доступно
 103 з 103
Книга
Автор:
Загальні технології харчових виробництв [Текст]: підручник
Видавництво: Університет "Україна", 2010 г.
ISBN 978-966-388-318-2

повний текст

Заказать Заказать

На полку На полку


Книга
36.81я73 З-14

Загальні технології харчових виробництв [Текст] : підручник / за ред. М. М. Калакура, Л. Ф. Романенко. – Київ : Університет "Україна", 2010. – 814 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-966-388-318-2 : 226.80 грн.

ББК 36.81я73 З-14

Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Загальна технологія харчових виробництв
Загальний = Спеціальне рослиництво : Рільництво : Зернові і зернобобові культури
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Актуальні проблеми технології галузі
Загальний = Продукти (харчування) : молочні
Загальний = Продукти (харчування) : борошно
Загальний = Продукти (харчування) : макарони
Загальний = Продукти (харчування) : крупи
Загальний = Виробництво : харчових продуктів
Загальний = Промисловість : харчова
Загальний = Продукти (харчування) : хлібобулочні
Загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
Загальний = Продукти (харчування) : соки
Загальний = Екологія : харчування
Загальний = Виробництво : кондитерське
Загальний = Продукти (харчування) : соя
Загальний = Продукти (харчування) : вода
Загальний = Харчування : лікувальне : дієтичне
Загальний = Виробництво : цукрове
Загальний = Виробництво : пивоварне
Загальний = Виробництво : спиртове
Загальний = Домішок : харчовий
Загальний = Домішок : біологічно активний
Загальний = Виробництво : виноробне
Загальний = Виробництво : безалкогольних напоїв
Загальний = Досвід : передовий
Загальний = Виробництво : жирів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологія оздоровчих харчових продуктів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Загальні технології харчових виробництв
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базова частина : Харчові технології

Житомирська філія
358871 Загальний читальний зал
358872 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
358873 Навч. абонемент
358874 Навч. абонемент
358875 Навч. абонемент
Харківська філія
Черкаська філія



© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.83)