лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Руководство по ветеринарно-санитарной экспертизе и гигиене производства мяса и мясных продуктов

Руководство по ветеринарно-санитарной экспертизе и гигиене производства мяса и мясных продуктов

Руководство по ветеринарно-санитарной экспертизе и гигиене производства мяса и мясных продуктов
Доступно
 10 из 10
Книга
Автор:
Руководство по ветеринарно-санитарной экспертизе и гигиене производства мяса и мясных продуктов
Видавництво: Антиква, 1994 г.
ISBN відсутній

Заказать Заказать

На полку На полку


Книга
48.1 Р85

Руководство по ветеринарно-санитарной экспертизе и гигиене производства мяса и мясных продуктов / под ред. М. П. Бутко, Ю. Г. Костенко. – 2-е изд.,исправ. и дол. – Москва; Москва : Антиква, 1994 (; М.). – 608 с. – На рус. яз. : 38.00.

ББК 48.1 Р85
ББК 51.23

загальний = Охорона здоров'я. Медичні науки : Соціальна гігієна і організація охорони здоров'я : Гігієна : Гігієна харчування
загальний = Експертиза : м'яса

306052 Наук. абонемент
306053 Наук. абонемент
306054 Наук. абонемент
306056 Наук. абонемент
306057 Наук. абонемент
306058 Наук. абонемент
306059 Наук. абонемент
306060 Наук. абонемент
306051 ЧЗ1
306055 ЧЗ1



© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2023 (IP=3.80.4.147)