лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Руководство по ветеринарно-санитарной экспертизе и гигиене производства мяса и мясных продуктов

Руководство по ветеринарно-санитарной экспертизе и гигиене производства мяса и мясных продуктов

Руководство по ветеринарно-санитарной экспертизе и гигиене производства мяса и мясных продуктов
Доступно
 10 з 10
Книга
Автор:
Руководство по ветеринарно-санитарной экспертизе и гигиене производства мяса и мясных продуктов
Видавництво: Антиква, 1994 г.
ISBN відсутній

Заказать Заказать

На полку На полку


Книга
48.1 Р85

Руководство по ветеринарно-санитарной экспертизе и гигиене производства мяса и мясных продуктов / под ред. М. П. Бутко, Ю. Г. Костенко. – 2-е изд.,исправ. и дол. – Москва : Антиква, 1994. – 608 с. – На рус. яз. : 38.00.

ББК 48.1 Р85
ББК 51.23

Загальний = Охорона здоров'я. Медичні науки : Соціальна гігієна і організація охорони здоров'я : Гігієна : Гігієна харчування
Загальний = Експертиза : м'яса

306051 Загальний читальний зал
306055 Загальний читальний зал
306052 Наук. абонемент
306053 Наук. абонемент
306054 Наук. абонемент
306056 Наук. абонемент
306057 Наук. абонемент
306058 Наук. абонемент
306059 Наук. абонемент
306060 Наук. абонемент



© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.169)