Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Руководство по ветеринарно-санитарной экспертизе и гигиене производства мяса и мясных продуктов
Руководство по ветеринарно-санитарной экспертизе и гигиене производства мяса и мясных продуктов
Книга
Автор:
Руководство по ветеринарно-санитарной экспертизе и гигиене производства мяса и мясных продуктов
Видавництво: Антиква, 1994 г.
ISBN відсутній
Автор:
Руководство по ветеринарно-санитарной экспертизе и гигиене производства мяса и мясных продуктов
Видавництво: Антиква, 1994 г.
ISBN відсутній
Книга
48.1 Р85
Руководство по ветеринарно-санитарной экспертизе и гигиене производства мяса и мясных продуктов / под ред. М. П. Бутко, Ю. Г. Костенко. – 2-е изд.,исправ. и дол. – Москва; Москва : Антиква, 1994 (; М.). – 608 с. – На рус. яз. : 38.00.
ББК 48.1 Р85
ББК 51.23
загальний = Експертиза : м'яса
загальний = Охорона здоров'я. Медичні науки : Соціальна гігієна і організація охорони здоров'я : Гігієна : Гігієна харчування
306051 Загальний читальний зал
306055 Загальний читальний зал
306052 Наук. абонемент
306053 Наук. абонемент
306054 Наук. абонемент
306056 Наук. абонемент
306057 Наук. абонемент
306058 Наук. абонемент
306059 Наук. абонемент
306060 Наук. абонемент
48.1 Р85
Руководство по ветеринарно-санитарной экспертизе и гигиене производства мяса и мясных продуктов / под ред. М. П. Бутко, Ю. Г. Костенко. – 2-е изд.,исправ. и дол. – Москва; Москва : Антиква, 1994 (; М.). – 608 с. – На рус. яз. : 38.00.
ББК 48.1 Р85
ББК 51.23
загальний = Експертиза : м'яса
загальний = Охорона здоров'я. Медичні науки : Соціальна гігієна і організація охорони здоров'я : Гігієна : Гігієна харчування
306051 Загальний читальний зал
306055 Загальний читальний зал
306052 Наук. абонемент
306053 Наук. абонемент
306054 Наук. абонемент
306056 Наук. абонемент
306057 Наук. абонемент
306058 Наук. абонемент
306059 Наук. абонемент
306060 Наук. абонемент