лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навигатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Личный кабинет : інформація


Электронный каталог: Крижова, Ю. П. - Удосконалення технології пельменів з метою збагачення йодом [Текст]

Крижова, Ю. П. - Удосконалення технології пельменів з метою збагачення йодом [Текст]

Удосконалення технології пельменів з метою збагачення йодом [Текст]
Нет экз.
Статья
Автор: Крижова, Ю. П.
Продукты & ингредиенты. Удосконалення технології пельменів з метою збагачення йодом [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует

На полку На полку


Статья

Крижова, Ю. П.
Удосконалення технології пельменів з метою збагачення йодом [Текст] / Ю. П. Крижова // Продукты & ингредиенты. – 2011. – N8. – С. 60 ─ 62. – На рус. яз.


загальний = Виробництво : напівфабрикатів
загальний = Виробництво : йоду


Привязано к:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Продукты & ингредиенты
Нет экз.
Выпуск

Продукты & ингредиенты N8
2011 г.
ISBN отсутствует


Заказать Заказать

На полку На полку


© Все права защищены ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2023 (IP=44.192.247.184)