Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Галкин, М. А. - Сохранение свежести мясного сырья и продуктов его переработки [Текст]
Галкин, М. А. - Сохранение свежести мясного сырья и продуктов его переработки [Текст]
Статья
Автор: Галкин, М. А.
Мясные технологии. Сохранение свежести мясного сырья и продуктов его переработки [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Галкин, М. А.
Мясные технологии. Сохранение свежести мясного сырья и продуктов его переработки [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Галкин, М. А.
Сохранение свежести мясного сырья и продуктов его переработки [Текст] / М. А. Галкин // Мясные технологии. – 2011. – N8. – С. 26 ─ 27. – На рус. яз.
Загальний = Переробка : м'яса
Загальний = Промисловість : м'ясна
Загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
Галкин, М. А.
Сохранение свежести мясного сырья и продуктов его переработки [Текст] / М. А. Галкин // Мясные технологии. – 2011. – N8. – С. 26 ─ 27. – На рус. яз.
Загальний = Переробка : м'яса
Загальний = Промисловість : м'ясна
Загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів



![Сохранение свежести мясного сырья и продуктов его переработки [Текст]](/opacunicode/img/doctypes/article.gif)
На полку 
Заказать