Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах [Текст]
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах [Текст]
Книга
Автор:
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах [Текст]: підручник
Видавництво: Центр навч. л-ри, 2011 г.
ISBN 978-611-01-0208-7
Автор:
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах [Текст]: підручник
Видавництво: Центр навч. л-ри, 2011 г.
ISBN 978-611-01-0208-7
Книга
36.81я73 З-14
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах [Текст] : підручник / Л. Л. Товажнянський, Л. Л. Бухкало, П. О. Капустенко, [та ін.]. – Київ : Центр навч. л-ри, 2011. – 832 с. – На укр. яз. – ISBN 978-611-01-0208-7 : 117.00 грн.
ББК 36.81я73 З-14
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Загальна технологія харчових виробництв
загальний = Сировина
загальний = Продукти (харчування) : молоко
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Продукти (харчування) : крупи
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Виробництво : бродильне
загальний = Продукти (харчування) : дріжджі
загальний = Продукти (харчування) : пиво
загальний = Продукти (харчування) : хлібобулочні
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Процес : виробничий
загальний = Продукти (харчування) : чай
загальний = Виробництво : морозива
загальний = Продукти (харчування) : шоколад
загальний = Продукти (харчування) : сир
загальний = Енергозбереження
загальний = Виробництво : цукрове
загальний = Виробництво : спиртове
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
загальний = Виробництво : жирів
загальний = Продукти (харчування) : жири : масло вершкове
загальний = Виробництво : макаронних виробів
358258 Навч. абонемент
358259 Навч. абонемент
358260 Навч. абонемент
385395 Навч. абонемент
358256 ЧЗ1
358257 ЧЗ1
36.81я73 З-14
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах [Текст] : підручник / Л. Л. Товажнянський, Л. Л. Бухкало, П. О. Капустенко, [та ін.]. – Київ : Центр навч. л-ри, 2011. – 832 с. – На укр. яз. – ISBN 978-611-01-0208-7 : 117.00 грн.
ББК 36.81я73 З-14
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Загальна технологія харчових виробництв
загальний = Сировина
загальний = Продукти (харчування) : молоко
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Продукти (харчування) : крупи
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Виробництво : бродильне
загальний = Продукти (харчування) : дріжджі
загальний = Продукти (харчування) : пиво
загальний = Продукти (харчування) : хлібобулочні
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Процес : виробничий
загальний = Продукти (харчування) : чай
загальний = Виробництво : морозива
загальний = Продукти (харчування) : шоколад
загальний = Продукти (харчування) : сир
загальний = Енергозбереження
загальний = Виробництво : цукрове
загальний = Виробництво : спиртове
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
загальний = Виробництво : жирів
загальний = Продукти (харчування) : жири : масло вершкове
загальний = Виробництво : макаронних виробів
358258 Навч. абонемент
358259 Навч. абонемент
358260 Навч. абонемент
385395 Навч. абонемент
358256 ЧЗ1
358257 ЧЗ1