Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Мацько, Л. - Яблучне пюре як стабілізатор у морозиві [Текст]
Мацько, Л. - Яблучне пюре як стабілізатор у морозиві [Текст]
Статья
Автор: Мацько, Л.
Продовольча індустрія АПК. Яблучне пюре як стабілізатор у морозиві [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Мацько, Л.
Продовольча індустрія АПК. Яблучне пюре як стабілізатор у морозиві [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Мацько, Л.
Яблучне пюре як стабілізатор у морозиві [Текст] / Л. Мацько, Г. Поліщук, I. Крапивницька // Продовольча індустрія АПК. – 2011. – № 5. – С. 18─21. – На укр. яз.
загальний = Плоди : яблуко
загальний = Виробництво : морозива
загальний = Продукти (харчування) : пектин
Мацько, Л.
Яблучне пюре як стабілізатор у морозиві [Текст] / Л. Мацько, Г. Поліщук, I. Крапивницька // Продовольча індустрія АПК. – 2011. – № 5. – С. 18─21. – На укр. яз.
загальний = Плоди : яблуко
загальний = Виробництво : морозива
загальний = Продукти (харчування) : пектин