Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Ощипок, І. М. - Глюконо-дельта лактон у ковбасному виробництві [Текст]
Ощипок, І. М. - Глюконо-дельта лактон у ковбасному виробництві [Текст]
Статья
Автор: Ощипок, І. М.
Мясное дело. Глюконо-дельта лактон у ковбасному виробництві [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Ощипок, І. М.
Мясное дело. Глюконо-дельта лактон у ковбасному виробництві [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Ощипок, І. М.
Глюконо-дельта лактон у ковбасному виробництві [Текст] / І. М. Ощипок // Мясное дело. – 2011. – № 11/12. – С. 10─12 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
загальний = Процес (технологічний) : соління
Ощипок, І. М.
Глюконо-дельта лактон у ковбасному виробництві [Текст] / І. М. Ощипок // Мясное дело. – 2011. – № 11/12. – С. 10─12 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
загальний = Процес (технологічний) : соління