Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Гула, П. - Введение в тесто для лапши порошков морковки, тыквы и молочной сыворотки позволяет получать проду...
Гула, П. - Введение в тесто для лапши порошков морковки, тыквы и молочной сыворотки позволяет получать проду...
Статья
Автор: Гула, П.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Введение в тесто для лапши порошков морковки, тыквы и молочной сыворотки позволяет получать проду...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Гула, П.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Введение в тесто для лапши порошков морковки, тыквы и молочной сыворотки позволяет получать проду...
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Гула, П.
Введение в тесто для лапши порошков морковки, тыквы и молочной сыворотки позволяет получать продукт с хорошими варочными свойствами [Текст] / П. Гула // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2012. – № 4. – С. 37─39. – На рус. яз.
загальний = Овочі : гарбуз
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Овочі : морква
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Сировина : тваринного походження
загальний = Виробництво : макаронних виробів
Гула, П.
Введение в тесто для лапши порошков морковки, тыквы и молочной сыворотки позволяет получать продукт с хорошими варочными свойствами [Текст] / П. Гула // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2012. – № 4. – С. 37─39. – На рус. яз.
загальний = Овочі : гарбуз
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Овочі : морква
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Сировина : тваринного походження
загальний = Виробництво : макаронних виробів