Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Топольник, В. Г. - Визначення оптимальних умов шприцювання ковбасного фаршу для поліпшення органолептичних властивос...
Топольник, В. Г. - Визначення оптимальних умов шприцювання ковбасного фаршу для поліпшення органолептичних властивос...
Статья
Автор: Топольник, В. Г.
Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер.... Визначення оптимальних умов шприцювання ковбасного фаршу для поліпшення органолептичних властивос...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Топольник, В. Г.
Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер.... Визначення оптимальних умов шприцювання ковбасного фаршу для поліпшення органолептичних властивос...
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Топольник, В. Г.
Визначення оптимальних умов шприцювання ковбасного фаршу для поліпшення органолептичних властивостей готової продукції [Текст] / В. Г. Топольник, Т. А. Мілохова, О. В. Кузьмін // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер. Технічні науки. – 2012. – № 1. – С. 112─119 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Промисловість : м'ясна
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Процес (технологічний)
Топольник, В. Г.
Визначення оптимальних умов шприцювання ковбасного фаршу для поліпшення органолептичних властивостей готової продукції [Текст] / В. Г. Топольник, Т. А. Мілохова, О. В. Кузьмін // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер. Технічні науки. – 2012. – № 1. – С. 112─119 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Промисловість : м'ясна
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Процес (технологічний)