Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Сімакова, О. О. - Вплив ламінарії цукрової на якісні показники дріжджового тіста [Текст]
Сімакова, О. О. - Вплив ламінарії цукрової на якісні показники дріжджового тіста [Текст]
Статья
Автор: Сімакова, О. О.
Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер.... Вплив ламінарії цукрової на якісні показники дріжджового тіста [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Сімакова, О. О.
Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер.... Вплив ламінарії цукрової на якісні показники дріжджового тіста [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Сімакова, О. О.
Вплив ламінарії цукрової на якісні показники дріжджового тіста [Текст] / О. О. Сімакова, Л. Я. Семенова // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер. Технічні науки. – 2012. – № 1. – С. 153─157 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Якість : продукції
загальний = Страва : борошняна
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Продукти (харчування) : морепродукти
Сімакова, О. О.
Вплив ламінарії цукрової на якісні показники дріжджового тіста [Текст] / О. О. Сімакова, Л. Я. Семенова // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер. Технічні науки. – 2012. – № 1. – С. 153─157 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Якість : продукції
загальний = Страва : борошняна
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Продукти (харчування) : морепродукти