Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Холодова, О. Ю. - Основні інгредієнти в сучасних технологіях м'ясопереробної галузі [Текст]
Холодова, О. Ю. - Основні інгредієнти в сучасних технологіях м'ясопереробної галузі [Текст]
Статья
Автор: Холодова, О. Ю.
Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер.... Основні інгредієнти в сучасних технологіях м'ясопереробної галузі [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Холодова, О. Ю.
Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер.... Основні інгредієнти в сучасних технологіях м'ясопереробної галузі [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Холодова, О. Ю.
Основні інгредієнти в сучасних технологіях м'ясопереробної галузі [Текст] / О. Ю. Холодова // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер. Технічні науки. – 2012. – № 1. – С. 210─220 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Переробка : м'яса
загальний = Промисловість : м'ясна
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
Холодова, О. Ю.
Основні інгредієнти в сучасних технологіях м'ясопереробної галузі [Текст] / О. Ю. Холодова // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер. Технічні науки. – 2012. – № 1. – С. 210─220 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Переробка : м'яса
загальний = Промисловість : м'ясна
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів