лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Гурьева, К. Б. - Биологическая ценность белков замороженного мяса после хранения [Текст]

Гурьева, К. Б. - Биологическая ценность белков замороженного мяса после хранения [Текст]

Биологическая ценность белков замороженного мяса после хранения [Текст]
Немає прим.
Статья
Автор: Гурьева, К. Б.
Мясные технологии. Биологическая ценность белков замороженного мяса после хранения [Текст]
б.г.
ISBN відсутній

повний текст

На полку На полку


Статья

Гурьева, К. Б.
Биологическая ценность белков замороженного мяса после хранения [Текст] / К. Б. Гурьева, Е. В. Иванова // Мясные технологии. – 2012. – № 3. – С. 46─49 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На рус. яз.


Загальний = Склад : хімічний : протеїни (білки)
Загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
Загальний = Промисловість : м'ясна
Загальний = Цінність : харчова
Загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
Загальний = Продукти (харчування) : заморожені


Прив'язано до:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Мясные технологии
Немає прим.
Выпуск

Мясные технологии № 3
2012 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.91)