Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Гурьева, К. Б. - Биологическая ценность белков замороженного мяса после хранения [Текст]
Гурьева, К. Б. - Биологическая ценность белков замороженного мяса после хранения [Текст]
Статья
Автор: Гурьева, К. Б.
Мясные технологии. Биологическая ценность белков замороженного мяса после хранения [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Гурьева, К. Б.
Мясные технологии. Биологическая ценность белков замороженного мяса после хранения [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Гурьева, К. Б.
Биологическая ценность белков замороженного мяса после хранения [Текст] / К. Б. Гурьева, Е. В. Иванова // Мясные технологии. – 2012. – № 3. – С. 46─49 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На рус. яз.
загальний = Склад : хімічний : протеїни (білки)
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Промисловість : м'ясна
загальний = Цінність : харчова
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
загальний = Продукти (харчування) : заморожені
Гурьева, К. Б.
Биологическая ценность белков замороженного мяса после хранения [Текст] / К. Б. Гурьева, Е. В. Иванова // Мясные технологии. – 2012. – № 3. – С. 46─49 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На рус. яз.
загальний = Склад : хімічний : протеїни (білки)
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Промисловість : м'ясна
загальний = Цінність : харчова
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
загальний = Продукти (харчування) : заморожені