лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів [Текст]

Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів [Текст]

Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів [Текст]
Доступно
 22 з 22
Книга
Автор:
Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів [Текст]: навч. посіб.
Видавництво: Світ книг, 2012 г.
ISBN 978-966-2678-05-5

повний текст

Заказать Заказать

На полку На полку


Книга
65.431.14-803.4я73 О-75

Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів [Текст] : навч. посіб. / Л. О. Радченко, П. П. Пивоваров, О. В. Новікова, [та ін.]. – Х. : Світ книг, 2012. – 288 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-966-2678-05-5.

ББК 65.431.14-803.4я73 О-75

Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
Загальний = Організація : обслуговування
Загальний = Форма : обслуговування
Загальний = Підприємство : ресторан

364906 Загальний читальний зал
364907 Загальний читальний зал
364908 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
364909 Навч. абонемент
364910 Навч. абонемент
378105 Навч. абонемент
378106 Навч. абонемент
381518 Навч. абонемент


Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Обслуговування банкетів [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)

Обслуговування банкетів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Шведський стіл - як прогресивна форма обслуговування іноземних туристів [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)

Шведський стіл - як прогресивна форма обслуговування іноземних туристів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Особливості харчування іноземних туристів [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)

Особливості харчування іноземних туристів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.90)