Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Олійник, Л. Б. - Технологія зберігання м'яса та м'ясопродуктів [Електронний ресурс]
Олійник, Л. Б. - Технологія зберігання м'яса та м'ясопродуктів [Електронний ресурс]
Книга
Автор: Олійник, Л. Б.
Технологія зберігання м'яса та м'ясопродуктів [Електронний ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
Видавництво: ПУЕТ, 2012 г.
ISBN відсутній
Автор: Олійник, Л. Б.
Технологія зберігання м'яса та м'ясопродуктів [Електронний ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
Видавництво: ПУЕТ, 2012 г.
ISBN відсутній
Книга
Олійник, Л. Б.
Технологія зберігання м'яса та м'ясопродуктів [Електронний ресурс] : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу / Л. Б. Олійник. – Полтава : ПУЕТ, 2012 . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологія зберігання м'яса та м'ясопродуктів
загальний = Зберігання : продуктів твариництва
загальний = Система : кредитно-модульна
загальний = Технологія : зберігання
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базова частина : Формування сировинних ресурсів
Олійник, Л. Б.
Технологія зберігання м'яса та м'ясопродуктів [Електронний ресурс] : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу / Л. Б. Олійник. – Полтава : ПУЕТ, 2012 . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологія зберігання м'яса та м'ясопродуктів
загальний = Зберігання : продуктів твариництва
загальний = Система : кредитно-модульна
загальний = Технологія : зберігання
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базова частина : Формування сировинних ресурсів