Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Харчова хімія [Текст]
Харчова хімія [Текст]
Книга
Автор:
Харчова хімія [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Світ книг, 2012 г.
ISBN 978-966-2678-07-9
Автор:
Харчова хімія [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Світ книг, 2012 г.
ISBN 978-966-2678-07-9
Книга
36-1я73 Х22
Харчова хімія [Текст] : навч. посібник / В. В. Євлаш, О. І. Торяник, В. О. Коваленко, [та ін.]. – Х. : Світ книг, 2012. – 504 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-966-2678-07-9.
ББК 36-1я73 Х22
Дисципліни = Цикл фундаментальної, природничо-наукової та загальноекономічної підготовки : Базова частина : Харчова хімія
загальний = Склад : хімічний : протеїни (білки)
загальний = Склад : хімічний : вуглеводи
загальний = Склад : хімічний : ліпіди (жири)
загальний = Продукти (харчування) : вода
загальний = Склад : хімічний : мікроелементи (мінерали)
загальний = Вітаміни
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Забруднення : радіаційне
Дисципліни = Цикл математичної та природничо-наукової підготовки : Базова частина : Поглиблене вивчення харчової хімії
Дисципліни = Цикл фундаментальної, природничо-наукової та загальноекономічної підготовки : Базова частина : Поглиблене вивчення харчової хімії
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Поглиблене вивчення харчової хімії
Дисципліни = Цикл природничо-наукової підготовки : Базова частина : Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості
364901 Загальний читальний зал
364902 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
364903 Навч. абонемент
364904 Навч. абонемент
364905 Навч. абонемент
371232 Навч. абонемент
371233 Навч. абонемент
371234 Навч. абонемент
372516 Навч. абонемент
372517 Навч. абонемент
372518 Навч. абонемент
376590 Навч. абонемент
376591 Навч. абонемент
381514 Навч. абонемент
381901 Навч. абонемент
381902 Навч. абонемент
36-1я73 Х22
Харчова хімія [Текст] : навч. посібник / В. В. Євлаш, О. І. Торяник, В. О. Коваленко, [та ін.]. – Х. : Світ книг, 2012. – 504 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-966-2678-07-9.
ББК 36-1я73 Х22
Дисципліни = Цикл фундаментальної, природничо-наукової та загальноекономічної підготовки : Базова частина : Харчова хімія
загальний = Склад : хімічний : протеїни (білки)
загальний = Склад : хімічний : вуглеводи
загальний = Склад : хімічний : ліпіди (жири)
загальний = Продукти (харчування) : вода
загальний = Склад : хімічний : мікроелементи (мінерали)
загальний = Вітаміни
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Забруднення : радіаційне
Дисципліни = Цикл математичної та природничо-наукової підготовки : Базова частина : Поглиблене вивчення харчової хімії
Дисципліни = Цикл фундаментальної, природничо-наукової та загальноекономічної підготовки : Базова частина : Поглиблене вивчення харчової хімії
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Поглиблене вивчення харчової хімії
Дисципліни = Цикл природничо-наукової підготовки : Базова частина : Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості
364901 Загальний читальний зал
364902 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
364903 Навч. абонемент
364904 Навч. абонемент
364905 Навч. абонемент
371232 Навч. абонемент
371233 Навч. абонемент
371234 Навч. абонемент
372516 Навч. абонемент
372517 Навч. абонемент
372518 Навч. абонемент
376590 Навч. абонемент
376591 Навч. абонемент
381514 Навч. абонемент
381901 Навч. абонемент
381902 Навч. абонемент