Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Харчова хімія [Текст]
Харчова хімія [Текст]
Книга
Автор:
Харчова хімія [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Світ книг, 2012 г.
ISBN 978-966-2678-07-9
Автор:
Харчова хімія [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Світ книг, 2012 г.
ISBN 978-966-2678-07-9
Книга
36-1я73 Х22
Харчова хімія [Текст] : навч. посібник / В. В. Євлаш, О. І. Торяник, В. О. Коваленко, [та ін.]. – Х. : Світ книг, 2012. – 504 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-966-2678-07-9.
ББК 36-1я73 Х22
загальний = Склад : хімічний : ліпіди (жири)
загальний = Склад : хімічний : протеїни (білки)
загальний = Склад : хімічний : мікроелементи (мінерали)
Дисципліни = Цикл фундаментальної, природничо-наукової та загальноекономічної підготовки : Базовая часть : Харчова хімія
загальний = Склад : хімічний : вуглеводи
загальний = Вітаміни
загальний = Забруднення : радіаційне
загальний = Продукти (харчування) : вода
загальний = Домішок : харчовий
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базовая часть : Поглиблене вивчення харчової хімії
Дисципліни = Цикл фундаментальної, природничо-наукової та загальноекономічної підготовки : Базовая часть : Поглиблене вивчення харчової хімії
Дисципліни = Цикл математичної та природничо-наукової підготовки : Базовая часть : Поглиблене вивчення харчової хімії
Дисципліни = Цикл природничо-наукової підготовки : Базовая часть : Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості
Навч. абонемент
364903 Навч. абонемент
364904 Навч. абонемент
364905 Навч. абонемент
371232 Навч. абонемент
371233 Навч. абонемент
371234 Навч. абонемент
372516 Навч. абонемент
372517 Навч. абонемент
372518 Навч. абонемент
376590 Навч. абонемент
376591 Навч. абонемент
381514 Навч. абонемент
381901 Навч. абонемент
381902 Навч. абонемент
364901 ЧЗ1
364902 ЧЗ1
36-1я73 Х22
Харчова хімія [Текст] : навч. посібник / В. В. Євлаш, О. І. Торяник, В. О. Коваленко, [та ін.]. – Х. : Світ книг, 2012. – 504 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 978-966-2678-07-9.
ББК 36-1я73 Х22
загальний = Склад : хімічний : ліпіди (жири)
загальний = Склад : хімічний : протеїни (білки)
загальний = Склад : хімічний : мікроелементи (мінерали)
Дисципліни = Цикл фундаментальної, природничо-наукової та загальноекономічної підготовки : Базовая часть : Харчова хімія
загальний = Склад : хімічний : вуглеводи
загальний = Вітаміни
загальний = Забруднення : радіаційне
загальний = Продукти (харчування) : вода
загальний = Домішок : харчовий
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базовая часть : Поглиблене вивчення харчової хімії
Дисципліни = Цикл фундаментальної, природничо-наукової та загальноекономічної підготовки : Базовая часть : Поглиблене вивчення харчової хімії
Дисципліни = Цикл математичної та природничо-наукової підготовки : Базовая часть : Поглиблене вивчення харчової хімії
Дисципліни = Цикл природничо-наукової підготовки : Базовая часть : Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості
Навч. абонемент
364903 Навч. абонемент
364904 Навч. абонемент
364905 Навч. абонемент
371232 Навч. абонемент
371233 Навч. абонемент
371234 Навч. абонемент
372516 Навч. абонемент
372517 Навч. абонемент
372518 Навч. абонемент
376590 Навч. абонемент
376591 Навч. абонемент
381514 Навч. абонемент
381901 Навч. абонемент
381902 Навч. абонемент
364901 ЧЗ1
364902 ЧЗ1