Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Бондаренко, Н. В. - Розробка технології копчено-запечених ковбас: Автореферат дис.
Бондаренко, Н. В. - Розробка технології копчено-запечених ковбас: Автореферат дис.
Книга
Автор: Бондаренко, Н. В.
Розробка технології копчено-запечених ковбас: Автореферат дис.
Видавництво: Одеська державна академія харчових технологій, 2000 г.
ISBN відсутній
Автор: Бондаренко, Н. В.
Розробка технології копчено-запечених ковбас: Автореферат дис.
Видавництво: Одеська державна академія харчових технологій, 2000 г.
ISBN відсутній
Книга
36.92
Бондаренко, Н. В.
Розробка технології копчено-запечених ковбас: Автореферат дис. / Н. В. Бондаренко. – Одесса : Одеська державна академія харчових технологій, 2000. – 15 с. – На укр. яз.
ББК 36.92
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
загальний = Виробництво : харчових продуктів
36.92
Бондаренко, Н. В.
Розробка технології копчено-запечених ковбас: Автореферат дис. / Н. В. Бондаренко. – Одесса : Одеська державна академія харчових технологій, 2000. – 15 с. – На укр. яз.
ББК 36.92
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
загальний = Виробництво : харчових продуктів