Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Йовбак, У. - Вплиа додаткових структуроутворювачів на властивості желейних начинок на основі морквяного та мор...
Йовбак, У. - Вплиа додаткових структуроутворювачів на властивості желейних начинок на основі морквяного та мор...
Статья
Автор: Йовбак, У.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Вплиа додаткових структуроутворювачів на властивості желейних начинок на основі морквяного та мор...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Йовбак, У.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Вплиа додаткових структуроутворювачів на властивості желейних начинок на основі морквяного та мор...
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Йовбак, У.
Вплиа додаткових структуроутворювачів на властивості желейних начинок на основі морквяного та морквяно- яблучного пюре [Текст] / У. Йовбак, В. Оболкіна, I. Крапивницька // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2012. – № 7/8. – С. 5─7. – На укр. яз.
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Домішок : харчовий
Йовбак, У.
Вплиа додаткових структуроутворювачів на властивості желейних начинок на основі морквяного та морквяно- яблучного пюре [Текст] / У. Йовбак, В. Оболкіна, I. Крапивницька // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2012. – № 7/8. – С. 5─7. – На укр. яз.
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Домішок : харчовий